Solid Entertainment

VANDERSTARRE

De in Den Haag geboren en getogen zanger Martin van der Starre is al vele jaren professioneel actief in de muziek.

Naast leadzanger van vele coverbands waaronder jeWelste en de Edwin Evers Band speelde Martin een aantal grote rollen in landelijke musicalproducties. Zo speelde hij de rol van Judas in ‘Jesus Christ Superstar’, waarvoor hij een John Kraaijkamp Musical Award-nominatie ontving voor Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Productie. Samen met o.a. Frank Lammers had hij een rol in ‘Route 66’ en afgelopen anderhalf jaar speelde hij een grote rol in de Queen-musical ‘We Will Rock You’ in Nederland en Belgiê.

Martin was en is te zien als leadzanger van de ‘I Luv Holland Band’ bij het populaire spelprogramma ‘Ik Hou van Holland’ op RTL 4. In de zomer van 2008 scoorde hij samen met Edwin Evers als ‘KidB’ een top 3-hit met ‘Una Paloma Blanca Heel de Zomer Lang’.

Zijn stem is te horen in talloze jingles en commercials op de radio en televisie voor o.a. 3FM, Radio 538, Veronica, Q-Music, RTL4 en SBS6. Verder is Van der Starre de stem van leadzanger Derek in de Disney-serie ‘I’m in the Band’ en doet hij voice-over en stemmenwerk voor films, live-action series en cartoons.

Martin toerde als solist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht samen met Ellen ten Damme en Birgit Schuurman langs de theaters in Nederland, Belgiê en Duitsland.

Het Juiste Moment, de debuutsingle van Vanderstarre, is eind januari 2015 verschenen. Dit is tevens de track van de tv-commercial van Bovag, ingezongen door Vanderstarre, die op alle belangrijke Nederlandse tv-zenders wordt uitgezonden. De track is geproduceerd en geschreven door Lab3 en Vanderstarre. Vanderstarre werkt momenteel aan een Nederlandstalige album.

Vanderstarre boeken? Neem contact op.