Solid Entertainment

Roos Moggré

Rozemarijn Moggré (33) is een ervaren radio- en tv-journalist, presentratice en dagvoorzitter. Roos begon al jong aan haar journalistieke carrière. Ze studeerde Journalistiek en Internationale Betrekkingen in Utrecht. Als onderdeel van haar studie, studeerde ze ook in de Verenigde Staten (Ohio University in Athens, Ohio).

Tijdens haar studententijd ging Roos aan de slag bij RTV Utrecht om de eerste ervaring met verslaggeving en presentatie op te doen. Daarna werkte zij als redacteur bij het actualiteitenprogramma NOVA en bij de NOS als presentatrice en verslaggeefster bij het NOS Jeugdjournaal en NOS Evenementen.

Roos Moggré is sinds de zomer van 2014 het nieuwe sprankelende gezicht van de publieke omroep WNL. Ze presenteert daar afwisselend met Leonie ter Braak het NPO 1-programma Vandaag de Dag/Vrijdag.

 

Roos Moggré als dagvoorzitter

Moggré is op persoonlijke titel in te huren om als dagvoorzitter of presentatrice op een juiste manier uw evenement te leiden. Haar inhoudelijk sterke kwaliteiten en haar warme persoonlijkheid maken Roos een ideale dagvoorzitter.

Roos boeken? Neem contact op.

Roos Moggre boeken als dagvoorzitter